Home » VILIJEVA PLANETA – NEKA AVANTURA POČNE
VIKEND

VILIJEVA PLANETA – NEKA AVANTURA POČNE

Vilijeva planeta

„Vilijeva planeta“ je film o desetogodišnjem dečaku koji iznenada biva odvojen od svojih roditelja. Nakon što je uništen brod kojim je putovao u svemir, mali Vili, koji je bio u rezervnoj kapsuli sleće na divlju i neistraženu planetu. Na njoj, uz pomoć robota Baka, preživljava do dolaska spasilačke misije.

Vilijeva planeta
Dečak Vili i njegov verni drugar, robot Bak

Sinhronizacija filma “Vilijeva planeta” već je gotova. Troč1lanoj animiranoj porodici, koju čine majka, otac i hrabri dečak Vili, čija avantura počinje negde daleko van naše Zemlje, glasove su pozajmili mladi domaći glumci Ammar Mešić, Nina Janković, Rade Ćosić. U ulozi dečakovog neobičnog prijatelja – robota Baka našao se Vladimir Kovačević.

Uloga majke glavnog junaka ovog filma pripala je Nini Janković koja je i sama ljubitelj animiranih filmova.

Vilijeva planeta uskoro u bioskopima

– Mislim da će klince privući avantura i prijateljstvo dečaka i robota na izmišljenoj planeti. Mama kao i svaka mama, brine za svoje dete koje je upalo u nevolju igrom slučaja – rekla je glumica.

O pripremama za ovakvu vrstu glumačkog zadatka dodaje: „Meni je mnogo lakše kad vežbam glasove kod kuće pred svojim sinom. Ali kad stvarno nešto sinhronizujem u studiju, iskreno nije baš tako jednostavno kako sto se čini na prvi pogled. To je dobar trening za glumca i ja bih volela da imam vremena da se tome više posvetim.“

Vilijeva planeta

Film je nastao u francuskoj produkciji, od oprobanog autorskog tima koga čine reditelj Erik Tostii scenaristi Žan Fransoai David Alo. Njihovo interesovanje za animaciju javilo se još dok su bili studenti inspirisani radom majstora specijalnih efekata, amerikanca Reja Harihausena.

Film „Vilijeva planeta“, koji donosi kuća MegaComFilm, počinje da se prikazuje na redovnom repertoaru od 12. septembra.

RANAC portal

RANAC portal

Dodaj Komentar

Click here to post a comment

https://www.facebook.com/ranacportal/