Home » Kompanija Imlek tradicionalno donacijama obeležila Svetski dan deteta
MAGAZIN VESTI

Kompanija Imlek tradicionalno donacijama obeležila Svetski dan deteta

Imlek
Foto Nemanja Potkonja

Povodom Svetskog dana deteta,kompanija Imlek, tradicionalno je obradovala veliki broj mališana iz ustanova za decu bez roditeljskog staranja.

Imlek je Moja Kravica čokoladno mleko donirao deci iz više ustanova. To su Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici. Donacija je otišla i Svratištu za decu i mlade u Novom Sadu i Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ Pančevo. Čokoladno mleko stigli je i u Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ Subotica.

Društveno odgovorno poslovanje ključna je misija kompanije Imlek. Tome svedoče tradicionalni projekti koje Imlek sprovodi na lokalnom i nacionalnom nivou godinama. Koristi svaku priliku da ukaže pomoć i podršku i izmami osmehe najmlađim članovima zajednice. Kompanija, kontinuirano obeležava važne datume koji u fokus stavljaju decu.

„Svetski dan deteta jedan je praznik koji oslikava strateško opredeljenje kompanije Imlek, koje se ogleda u kontinuiranom pružanju pomoći najmlađima. Ovaj datum je idealna prilika i da se podsetimo ko su najvažniji članovi svakog društva. Prilika je i da se skrene pažnja javnosti na aktuelne probleme sa kojima se deca suočavaju. Ovim potezom želimo da  motivišemo i druge da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija“, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Svetski dan deteta prvi put je ustanovljen 1954. godine. Obeležava se 20. novembra svake godine sa ciljem promocije međunarodnog zajedništva, i širenja svesti o važnosti napora koji se ulažu u dobrobit dece.

RANAC portal

RANAC portal

Dodaj Komentar

Click here to post a comment

https://www.facebook.com/ranacportal/