Home » NAGRADE UČENICIMA GENERACIJE: NAJBOLJIMA LAPTOP, KOMPLETI KNJIGA I KOVANICE
VESTI

NAGRADE UČENICIMA GENERACIJE: NAJBOLJIMA LAPTOP, KOMPLETI KNJIGA I KOVANICE

Nagrade, učenici generacije

Učenicima generacije beogradskih osnovnih i srednjih škola za školsku 2017/2018. godinu u sredu su uručene nagrade na prijemu u Starom dvoru. Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić čestitao im je i poželeo puno uspeha u daljem školovanju.

„Vi ste stvarno ponos našeg grada i izuzetno je važno što ste postigli ovakav uspeh. Znam kako je teško izboriti se za svaku peticu. Sa moje strane imate veliki, veliki respekt”, rekao je Radojičić.

On je naveo da nije lako biti roditelj dobre dece. To, dodao je, podrazumeva odgovornost i svakodnevni razgovor, ulaganje i rad sa decom.

nagrade
Gradonačelnik Beograda Milan Radojičić uručuje nagradu

Nagrade najboljima

„To je investicija koja se ne može uporediti ni sa jednom drugom. To je investicija i u budućnost porodice i u budućnost našeg grada”, istakao je Radojičić. On je dodao i da je svaki minut proveden sa decom značajan.

Nagrade koje su učenici generacije dobili su laptop računari za srednjoškolce, kompleti knjiga za osnovce, a svi su od kompanije „Politika” dobili i zbriku kovanica – Znamenite ličnosti Srbije.

Gradonačelnik im je poželeo da nagrade iskoriste na pravi način, da im pomognu na putu ka novim uspesima i dodao da je, osim uspeha, važno i da budu srećni, zadovoljni i veseli.nagrade

„Ja im to iskreno želim. Takođe, želim da im poručim da ne brinu i kada se desi neka četvorka pošto je nekad važno dobiti i lošu ocenu pa je popraviti, jer na taj način bivaju sve jači i jači”, rekao je gradonačelnik i učenicima poželeo puno uspeha, ali i da se ne plaše neuspeha.

Foto Beoinfo

 

RANAC portal

RANAC portal

Dodaj Komentar

Click here to post a comment

https://www.facebook.com/ranacportal/