Home » LG nagrađuje – Život je lep kada brinemo o planeti!
MAGAZIN VESTI

LG nagrađuje – Život je lep kada brinemo o planeti!

život je lep

Kompanija LG, uz podršku Ministarstva prosvete Republike Srbije, objavljuje likovni konkurs namenjen učenicima osnovnih škola na temu „ŽIVOT JE LEP KADA BRINEMO O PLANETI“ slobodnim likovnim stilom.

Konkurs je počeo 8. maja u 17 časova i završava se 6. juna u 23:59 sati.

Cilj konkursa “Život je le kada brinemo o planeti” je da podigne svest mladih o neophodnosti zaštite životne sredine i odgovornom ekološkom ponašanju, razvija njihovu maštovitost i kreativnost, kao i da ih podstakne da, korišćenjem različitih likovnih tehnika i formata, izraze svoj odnos prema prirodi i brojnim ekološkim izazovima sa kojima se suočava naša planeta.

Stručni žiri će proglasiti po tri najbolja individualna rada, u dve kategorije koje su ustanovljene po starosnim dobima.

Prva kategorija je namenjena učenicima od I do IV razreda, a druga kategorija učenicima od V do VIII razreda.

U obe kategorije će biti proglašena po tri najbolja individualna rada. Oni će osvojiti vredne robne nagrade, LG Artcool klima uređaje i LG audio uređaje.

Pored toga, biće dodeljene i posebne nagrade školama koje pohađaju prvoplasirani iz obe kategorije. Sve nagrade su navedene u Pravilniku konkursa.

Radove treba poslati najkasnije do 6. juna na adresu predstavništva kompanije LG u Srbiji, Španskih boraca 3/VII, 11070 Novi Beograd. Uz napomenu ZA NAGRADNI KONKURS „ŽIVOT JE LEP KADA BRINEMO O PLANETI“.

Uz radove potrebno je poslati i popunjenu i potpisanu saglasnost roditelja, bez koje ne možemo uzeti rad u razmatranje.

RANAC portal

RANAC portal

Dodaj Komentar

Click here to post a comment

https://www.facebook.com/ranacportal/