Home » ODOBRENI UDŽBENICI
UDŽBENICI

ODOBRENI UDŽBENICI

odobreni udžbenici

Ministarstvo prosvete je objavilo spisak na kojem su odobreni udžbenici koji će se koristiti u osnovnim školama do školske 2018/2019.godine. Spisak udžbenika možete potražiti u KATALOGU ODOBRENIH UDŽBENIKA.

Zbog izmena u nastavnim planovima za prvi i peti razred, prvaci i petaci će od škoslke 2018/2019. koristiti nove udžbenike. Koji su to udžbenici, pogledajte OVDE. Ovde možete videti i DOPUNU kataloga udžbenika za prvi i peti razred.

A od školske 2018/2019. godine, nove udžbenike imaju i učenici drugog i šestog razreda. Koji su to udžbenici, vidite OVDE.

Koji je tačno udžbenik iz kog predmeta potreban vašem detetu, tačnije za koje su se tačno udžbenike opredelili nastavnici škole vašeg osnovca, pogledajte OVDE.

Mogu i polovni udžbenici

Tu se nalaze sve škole, po opštinama. Za svaku školu dat je spisak udžbenika po razredima, predmetima i po jeziku na kojem se nastava održava.

Za svaki udžbenik koji je škola odredila kao obavezan, data je i cena.

Nije, naravno, obavezno da kupujete nove udžbenike, možete koristiti i polovne. Bitno je samo da udžbenici budu očuvani tako da mogu da se koriste. I da se, naravno, nalaze među onima koje je škola Vašeg deteta odabrala.

RANAC portal

RANAC portal

Dodaj Komentar

Click here to post a comment

https://www.facebook.com/ranacportal/