Home » BOJE AFRIKE: Besplatne radionice za srednjoškolce
AKTUELNO

BOJE AFRIKE: Besplatne radionice za srednjoškolce

muzej

Da zimski raspust srednjoškolcima ne bude dosadan, i ove godine potrudio se Muzej afričke umetnosti. Uprkos pandemiji i uz sve mere predostrožnosti, uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu, Muzej tokom zimskog raspusta organizuje besplatan program za srednjoškolce. Naziv programa je „Boje Afrike – kreativne radionice i izložba radova”.

Srednjoškolci će moći da se opredele za jedan od dva tematska mini-kursa koji će biti realizovani tokom januara:

•        grupa 1: radionice KERAMIKE – od 4. do 9. januara, od 10 do 14 sati,

•        grupa 2: radionice GRAFIKE – od 11. do 15. januara, od 10 do 14 sati.

Svaka grupa će u kontinuitetu od pet dana, uz uvodno predavanje kustosa i kroz praktičan rad ovladati odabranom tehnikom – keramikom ili grafikom. Završni deo programa održaće se 16. januara. Tada će polaznici, uz pomoć kustosa, kreirati izložbu svojih radova.

Svečano otvaranje grupne izložbe, kao i dodela potvrda o učešću i nagrada najuspešnijima održaće se 17. januara u 14 časova.

Svi zainteresovani srednjoškolci mogu da se prijave na kontakt@mau.rs. Potrebno je ostaviti ime, prezime, godinu rođenja, kontakt telefon i izabrani termin kursa (od 4. do 9. januara, ili od 11. do 15. januara).

Više informacija o programu možete dobiti na 011/2651-654 ili na sajtu: https://mau.rs/sr/61-vesti/najava-doga%C4%91aja/1729-besplatan-program-za-srednjo%C5%A1kolce-tokom-zimskog-raspusta-u-mau-boje-afrike-kreativne-radionice-i-izlo%C5%BEba-radova-1-2021.html

RANAC portal

RANAC portal

Dodaj Komentar

Click here to post a comment

https://www.facebook.com/ranacportal/