Home » NOVOGODIŠNJA SIMFONIJA U SAVA CENTRU
VIKEND

NOVOGODIŠNJA SIMFONIJA U SAVA CENTRU

filharmonije

Tradicionalni gala koncert namenjen ljubiteljima klasične muzike svih generacija u organizaciji Fondacije „Deca Deci“ i Dečje filharmonije održava se u nedelju 15. decembra u Velikoj dvorani Sava Centra.

Ovaj koncert mladih virtuoza svake godine među prvima donosi duh praznika i pretvara jedno obično zimsko veče u pravu „Novogodišnju simfoniju“.

filharmonije
Foto Fondacija “Deca deci”

Na repertoaru će se ove godine naći neprolazna dela klasične muzike Mocarta, Čajkovskog, Štrausa, Baha, Bizea, koja izvode talentovani mladi solisti uz pratnju dečjeg orkestra i pod dirigentskom palicom profesora Ljubiše Jovanovića.

Beogradska publika će 15. decembra moći da uživa i u tradicionalnim božićnim pesmama, popularnim operskim arijama kao i savremenim muzičkim numerama., Uz orkestar Dečje filharmonije na koncertu će nastupiti i Hor dečjeg kulturnog centra Beograd. Specijalna gošća je Darija Vračević, ovogodišnja predstavnica Srbije na Dečjoj Evroviziji. Uz Vokalnu radionicu Bistrik nastupiće i vokalna solistkinja Milica Kostić .

Tokom Novogodišnje simfonije Dečje filharmonije plesaće malene balerinice i jedan mali baletan iz školice baleta „Zvončica“ sa Zvezdare koju vode balerine Narodnog pozorišta u Beogradu.

Fondacije Deca deci se zahvaljuje na podršci ovom projektu generalnom sponzoru ovogodišnjeg koncerta kompaniji ESENSA, kao i kompaniji Coca-Cola Hellenic Botling Company.

Voditeljke programa biće glumica Marija Bergam i urednica i tv voditeljka Dušica Spasić.

RANAC portal

RANAC portal

Dodaj Komentar

Click here to post a comment

https://www.facebook.com/ranacportal/